CCN Denmark søger erfarne autotaksatorer – Deltid og freelance

By CCN 4 years ago

Til vores ekspanderende taksatorkorps søger vi erfarne autotaksatorer (deltids- og freelance) i hele landet, Nord-, Midt- og Sønderjylland, Fyn og Sjælland, som ønsker at være en del af vores eksisterende team.

Hvis du er interesseret, kan du kontakte Flemming Petersen på 88 82 00 32 eller 33 38 00 00.

Om CCN-gruppen
CCN er en europæisk police- og skadesadministrator(TPA), der udvikler nyskabende koncepter indenfor forsikringsservice. Vi leverer innovative tjenester til forsikringssektoren med let adgang til teknologiske løsninger og enkle rapporterings former. CCN hjælper vores kunder med at kontrollere og nedbringe de samlede skadesomkostninger og sikrer hurtig, nem og enkel skadebehandling. Vi håndterer skader for forsikringsselskaber, agenter, mæglere, kommuner og selvforsikrede virksomheder på tværs af grænserne både inden og uden for EU. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og samarbejder med en rækker partnere som Akzo Nobel, Friis  samt TIP Trailer Services Network.

Om CCN Danmark
CCNs kontor i Danmark er beliggende i hjertet af København. Vores erfarne medarbejdere leverer høj kvalitet af taksering, police og skadebehandling indenfor arbejdsskader, erhversudygtighed, ulykke, ansvar, bygning/løsøre og motorforretning.

Categories:
  News, press release