CCN is op zoek naar een financieel administratief medewerker

By CCN 3 years ago

CCN is op zoek naar een financieel administratief medewerker. Houd jij van cijfertjes, werk je nauwkeurig en accuraat en spreekt werken in een jong internationaal team je aan, reageer dan snel op onze vacature!

CCN

CCN is een groeiend internationaal bedrijf gespecialiseerd in claims management en behandelt grensoverschrijdende claims binnen en buiten de EU. Hierbij kun je denken aan autoschades, vertragingsschades, vervoersschades (CMR) en loonregres. CCN heeft zeven eigen kantoren (Nederland, Roemenië, Frankrijk, Polen, Denemarken, Oostenrijk en Duitsland) en daarnaast een partnernetwerk in 36 landen.

Takenpakket
In je rol als financieel administratief medewerker zorg je voor de juiste verwerking van financiële informatie. Je bent de spin in het financiële web van de organisatie. De taken waar je onder andere verantwoordelijk voor bent zijn:

  • Controleren en invoeren van facturen;
  • Beheren van debiteuren;
  • Verwerken van bankmutaties en klaarzetten van betaalopdrachten;
  • Factureren van producten en diensten;
  • Ad-hoc verzoeken opvolgen van (internationale) collega’s.

Wie zoeken we?

  • Je bent flexibel en kunt zelfstandig werken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift in verband met het contact met internationale klanten en collega’s;
  • Kennis op administratief gebied, bij voorkeur minimaal een mbo diploma richting financiën en/of boekhouding;
  • Beschikbaarheid van 12 – 16  uur per week ( in overleg en wellicht richting de toekomst verder uit te bouwen);

Medewerkers krijgen het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om hun werk te doen waarbij we eigen initiatief verwachten en waarderen. Binnen ons team heerst een prettige werksfeer waarbij collega’s klaar staan om elkaar te helpen waar nodig.

Heb je de ambitie om je nog verder te ontwikkelen op andere vlakken, dan is het goed om te weten dat onze organisatie daar zeker voor open staat.  


Wil je meer weten?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Linda Lacroix per email l.lacroix@claimscorpnetwork.com of telefonisch op telefoonnummer 06-21878095.

Reactie

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan graag uiterlijk vrijdag 1 oktober 2021.

Category:
  press release